پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ بهمن ۱۳۸۹، ۱۶:۵۳

جشن باسوادی سال آینده در سنقرو کلیایی برگزار می شود

جشن باسوادی سال آینده در سنقرو کلیایی برگزار می شود

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان سنقرو کلیایی از برگزاری جشن باسوادی در سال آینده در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، غلامرضا حیدری در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان سنقرو کلیایی گفت: هم اکنون در این شهرستان  پوشش تحصیلی در مقطع ابتدایی به میزان صد در صد محقق شده  است.

وی با اشاره به احداث مدارس شبانه روزی در این شهرستان اظهار داشت: احداث مدارس شبانه روزی در دولت نهم و دهم از چهار مرکز به 11 مرکز رایگان ارتقاء یافته و موجب شده پوشش تحصیلی مقطع راهنمایی نیز به سطح ایده آل برسد.

حیدری در ادامه در خصوص اعزام دانش اموزان در قالب کاروان های راهیان نور به مناطق مختلف عملیاتی گفت: تعداد 520 دانش آموز در قالب کاروان راهیان نور تا پایان بهمن جاری راهی مناطق عملیاتی غرب کشور می شوند.

حجت الاسلام شمس الله برقراری امام جمعه شهرستان سنقر و کلیایی نیز در این جلسه مدرسه را از عوامل تاثیر گذار در تربیت فرزندان ذکر کرد و ارتباط مربیان و والدین را در تربیت دانش آموزان موثر دانست.

امام جمعه سنقر به کار گیری اصول و روشهای نوین تربیتی را توسط مربیان و معلمین آموزش و پرورش مورد تاکید قرار داد.

کد خبر 1253058

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha